ISLAH CARE

Islah Care

RM18,161 of RM100,000 raised
RM
Select Payment Method
Personal Info

Billing Details

Terms

Donation Total: RM30.00

Kami amat-amat menghargai tuan puan untuk share kempen ini ke media sosial di bawah. Ianya amat membantu pendedahan kempen yang kami anjurkan kepada masyarakat di luar sana. Klik pada mana-mana button dibawah:

WhatsApp
Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram

ISLAH CARE

Program Islah Care ini bertujuan untuk membantu umat yang sedang menghadapi pelbagai jenis bencana tidak kira bencana alam mahupun kemalangan yang menimpa.

TENTANG PROGRAM

Pertubuhan Sukarelawan Ad Diniah telah mewujudkan satu tabung pasca bencana yang diberi nama Tabung Islah & Islah care. Tujuan pasukan ini diwujudkan adalah untuk membantu umat yang sedang menghadapi pelbagai jenis bencana tidak kira bencana alam mahupun kemalangan yang menimpa.

Satu misi bantuan kemanusiaan melalui Tabung Islah telah berlangsung pada pertengahan bulan Disember yang lalu. Sebanyak dua buah negeri Pantai Timur telah terlibat secara langsung dalam misi kemanusiaan ini iaitu Kelantan dan Terengganu. Namun kini, bantuan Tabung Islah ini telah diperluaskan lagi sehingga ke Selangor dan Lembah Klang.

Program ini dapat dilaksanakan dengan baik hasil Kerjasama semua pihak yang terbabit terutamanya sumbangan dari orang ramai yang sudi berkongsi rezeki sebagai tanda kebersamaan untuk membantu rakyat yang terjejas. Alhamdulillah, hampir 10,000 penerima sekitar Kelantan, Terengganu dan Lembah Klang yang telah menerima bantuan tabung islah ini yang terdiri dari mereka yang fakir, miskin dan juga golongan sasaran B40. Program ini masih berlansung sehingga ke hari ini

MAKLUMAT BANTUAN

Sasaran : RM50,000 per-month/ RM600,000 setahun
Sasaran penderma : 100,000 orang penderma / setahun
1 tajaan : RM30 atau seikhlas hati
Hulurkan sumbangan anda tekan klik butang “Derma Sekarang”
Atau ke akaun Pertubuhan Sukarelawan Ad Diniah berikut :

MAYBANK : 562021637867
CIMB : 8603887704

Reference : Islah Care

*Nota Penting : Jika anda membuat transaksi online banking, anda akan melihat paparan transaksi tertulis “Merchant Name : Toyyibpay”.
Toyyibpay Sdn. Bhd. adalah penyedia sistem pengurusan “Payment Gateway” yang digunakan oleh Pertubuhan Sukarelawan Ad Diniah

HARAPAN KAMI

Apabila anda turut serta menyokong kempen tabung ini, anda telah membantu kami untuk mempunyai dana agar kami dapat menjalankan lebih banyak program kebajikan dan kemanusiaan untuk meringankan bebanan yang ditanggung oleh keluarga penerima bantuan yang memerlukan dalam dan luar negara.

Marilah sama-sama kita meningkatkan kualiti diri kita di sisi Allah SWT dengan memperbanyak bersedekah. Doakan agar sedekah ini menjadi saham kita di akhirat nanti.

KEMPEN INI AKAN TAMAT PADA:

Islah Care

RM18,161 of RM100,000 raised
RM
Select Payment Method
Personal Info

Billing Details

Terms

Donation Total: RM30.00